Bulharský farmářský kozí jogurt Fermer 530g
Originální Bulharský farmářský jogurt
Druh mléka: kozí
Obsahuje: Lactobacillus Bulgaricus
Region: Stara Planina
Výrobce: Mandra Fermer
Váha: 530g
Obal: Sklo
Země původu: Bulharsko
Cena s DPH

Cena bez slevy150 Kč
Popis
Jogurt je vyroben z vyvážené směsi kozího a ovčího mléka.
Kozí mléko má složení nejbližší mateřskému mléku. Podle odborníků vyhovuje fyziologickým potřebám lidí více než kravské mléko a je pro lidi lépe stravitelné. Kozy se živí hlavně kůrou stromů a keřů, proto kozí mléko obsahuje mnohonásobně více křemíku, draslíku a kobaltu než jiná mléka. Tento lahodný produkt podporuje zdraví a mládí organismu. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.
Složení: 70% pasterizované kozí mléko, 30% pasterizované ovčí mléko, živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Thermophilus)
Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C.
Určeno k přímé spotřebě.
Energetická hodnota 293 kJ / 70 kcal
Tuky 4g
z toho nasycené 2,5g
Sacharidy 5g
z toho cukry 5g
Bílkoviny 3,6g
Sůl 0,12g
Obsah soli je způsoben pouze přítomností přírodního sodíku.
Výrobce: Mandra Fermer
Země původu: Bulharsko