Bulharský farmářský ovčí jogurt Fermer 530g
Originální Bulharský farmářský jogurt
Druh mléka: ovčí
Obsahuje: Lactobacillus Bulgaricus
Region: Stara Planina
Výrobce: Mandra Fermer
Váha: 530g
Obal: Sklo
Země původu: Bulharsko
Cena s DPH

Cena bez slevy150 Kč
Popis
Ovčí jogurt je oblíbený v mnoha domácnostech pro svou chuť, obsah mnoha prospěšných látek a vliv na zdraví člověka. Nejpopulárnější je v Řecku, Itálii a na Balkáně. Oproti klasickému kravskému jogurtu obsahuje mnohem větší množství bílkovin, tuku, vápníku, kobaltu, fosforu, vitaminů B, A a D a esenciálních aminokyselin. Také je lépe stravitelný lidským organismem. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.
Složení: Ovčí mléko, živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Thermophilus).
Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C.
Určeno k přímé spotřebě.
Nutriční hodnoty v 100 g produktu
Energetická hodnota 405 kJ / 97 kcal
Tuky 6,5 g
z toho nasycené 4,1 g
Sacharidy 4,8 g
z toho cukry 4,8 g
Bílkoviny 5,2 g
Sůl 0,12 g
Obsah soli je způsoben pouze přítomností přírodního sodíku.
Výrobce: Mandra Fermer
Země původu: Bulharsko