Kaškaval z kozího mléka 380g
Druh mléka: kozí
Obsahuje: Lactobacillus Bulgaricus
Region: Stara Planina
Výrobce: Mandra Madžarov
Váha: 380g
Obal: vakuové
Země původu: Bulharsko
Cena s DPH

Cena bez slevy450 Kč
Popis
Kaškaval kozí- pařený sýr z kozího mléka.
Sýr se paří v horké vodě a následně tvaruje do konečné podoby.
Má pikantní, slanou, někdy mírně nahořklou chuť. Ačkoli se většinou konzumuje jako chuťovka, hodí se i do teplých pokrmů.
Klima v Bulharsku umožňuje, aby více než 90% celoroční stravy koz pocházelo z pastvy, sena nebo siláže, což zajišťuje vysokou kvalitu a příjemnou vůni a chuť mléka.
Tento žlutý sýr je vyráběn bez konzervačních látek a umělých přísad pouze s přírodními mlékařskými kulturami.
Zraje nejméně 60 dní. Tato část procesu je nejdůležitější, protože se během ní odstraňuje přebytečná vlhkost a zvyšuje se chuť a aroma sýru.
Složení: pasterizované kozí mléko, bulharské mlékařské kultury, jedlá sůl, syřidlo, chlorid vápenatý
Skladujte při teplotě od 0 do 4 °C.
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 14 dnů, nejpozději však do data exspirace.
Zasíláme pouze v zimním období nebo si zboží můžete vyzvednout osobně v naší kamenné prodejně!!!
Nutriční hodnoty v 100 g produktu
Energetická hodnota 366 kcal
Nutriční hodnoty v 100g produktu
Tuky 30g
Sacharidy 0,5g
Bílkoviny 24g
Sůl 2g
Sušina min. 55%, tuk v sušině min. 45%